Снимка: ПФК Черно мореЧакам си шанса и все някой ден ще

...
Снимка: ПФК Черно мореЧакам си шанса и все някой ден ще
Коментари Харесай

Денислав Ангелов: Чакам си шанса и все някой ден ще спечеля мястото си в Черно море

Снимка: ПФК Черно море

" Чакам си шанса и все някой ден ще печеля мястото си в Черно море ". Това разкри пред младият нападател на Черно море Денислав Ангелов. Известен още като Сина напразно поради бързината си, той приказва за загубата от ЦСКА за Купата, идния мач с Арда, за новото попълнение Зе Гомеш и за желанието да се пребори за повиквателна за U21 на България.

" Да, преживяхме я тази загуба против ЦСКА. Трябва да я забравим. Отидохме за победа със самочувствие от успеха над Берое вкъщи. Знаехме, че ще играят твърдо, че желаят да завоюват купата. Все отново излязохме против ЦСКА.  Идват други мачове. Трябва се да се концентрираме върху този с Арда Кърджали за шампионата.
Играли сме доста пъти с Арда и сме ги били. Добър тим са. Имат положителни футболисти, мощна офанзива. Прави усещане един Спас Делев. Надявам се да спечелим и този мач против тях. Ще дадем най-хубавото ".
Запитан за това по какъв начин одобри привличането на централния нападател Зе Гомеш и дали се тормози от сериозната конкуренция с него и Исмаил Иса, Денис Ангелов отвърна:
" Приех го напълно обикновено. Нормално е да има конкуренция, тъкмо с такава растем и ставаме по-добри. Имам си моите цели и фантазии. Ще се развъртвам и ще се боря за мястото си. Все някой ден ще си печеля това място. Чакам си шанса и това е! 
Зе Гомеш е добър футболист и знае по какъв начин да се пласира тъкмо. Спокоен е пред гола. И на тренировки вкара. Видяхте, че на мача с Берое вкара прекрасен гол. Мина и изпревари Илиас Хасани. Това си е майсторско осъществяване. В националните гарнитури е бил значима част. И капитан е бил, и голове е вкарвал. Добър футболист с добра визитка. 
Дали съм се успокоил аз пред гола? Това ще го забележим в мачовете, като си получа шанса. Старая се по всевъзможен метод да съм спокоен пред гола. Аз желая да въвеждам доста. Затова не съм спокоен. Дали съм по-бърз от Зе Гомеш? Трябва да го опитвам някой ден.
Разбира се, че желая да получа повиквателна за U21 на България. Искам да играя за България и ще дам всичко от себе си. Който ме познава, знае, че съм максималист ", сподели борбеният нападател.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР